Egy Pony gondolata a videójátékokról

Egy Pony gondolata a videójátékokról

Gyerekkorunk videójátékai Kovács Sándorral

2021. május 14. - Pony_paci

Rengeteg fiatal gyerek korát aranyozták be a videójátékok ezért gondoltam leülök jó barátommal Kovács Sándorral és beszélhetnénk egyet, hogy mi milyen videójátékokon nőtünk fel és hogy milyen videójátékokat játszunk ma már. Mind a ketten már fiatalon részesültünk a videójátékok által nyújtott varázslatos világokban, de emlékszünk még mi volt az első nagy "szerelem". A válasz igen!

Sándorral csupán 2 év válasz bennünket el, ezért várható volt, hogy hasonló címekkel találkozunk fiatalon, de így is voltak eltérő játékok melyről a másik még nem is hallott. Valamint az is kiderült, hogy mind kettőnk ízlésé egész közel áll egymáshoz.

Miután beleástuk magunkat, hogy milyen játékokkal kezdtük gamer karrierünket kicsit arról is csevegtünk, hogy milyen játékokkal játszunk a mai napig. Mind kettőnknek nagy szerelme volt az RTS zsáner, de amíg Sándor a management játékok felé hajlott én inkább a shooter-eken nőtem fel. Ennek ellenére mind a ketten a League of Legends játéknál horgonyoztunk le mert ez a játékban mindig van valamit tanulni. És mert temérdek történet várja az Univerzum oldalra tévedőket melyen mindenki megtalálhatja kedvenc történetét és karakterét.

A játék konzolok nem voltak feltétlenül gyerek korunk legmeghatározóbb eszközei, de mind a kettőnknek meg volt a tapasztalata velük. A jövőben mind a ketten tervezünk valamilyen játékkonzolt vagy VR-t vásárolni, de más okokból. Még Sándor a Beat Sabert és a VR világát kívánná jobban megismerni, addig én a Just Dance tánc parkettjére táncolnám be magamat.

A végére hagytuk általunk kevésbé kedvelt zsánereinket, maradjunk annyian hogy én ne kerüljek kormány elé Sanyi pedig maradjon távol a lőfegyverekkel teli virtuális harcmezökről.

A teljes beszélgetést meghallgathatjátok a fenti videóban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponygames.blog.hu/api/trackback/id/tr7816560048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása